A zsalurészlegről röviden

A zsalurészlegről röviden

A magyarországi zsalupiac kisebb szereplői közé tartozunk. Legfőbb törekvésünk, hogy partnereink számára kedvező áron, kiváló minőséget biztosítsunk.

A Masszív Kft 2002 óta foglalkozik Magyarországon zsaluzással kapcsolatos eszközök bérbeadásával, értékesítésével, karbantartásával és javításával. Cégünk számára a legfontosabb az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolat folyamatos ápolása, hogy zsaluzási problémáikat gyorsan, rugalmasan oldjuk meg. Ismerjük a kivitelezések hétköznapjait, s ha nem várt feladatok merülnek fel, ránk biztosan számíthat minden partnerünk! Megtaláljuk a megoldást és az ehhez szükséges zsaluzási anyagot, eszközt.

A zsaluzati anyagok bérbeadása mellett értékesítjük is azokat akár új, akár használt állapotban. Cégünk az elmúlt években megőrizte függetlenségét a magyarországi nagyvállalatok között. Miután nem vagyunk márkához kötve, az adott feladathoz megpróbáljuk mindig a legmegfelelőbb eszközöket nyújtani. A Masszív Kft zsalurendszerei:Cégünk 2003 óta importál a világ vezető gyártóitól származó zsalurendszereket. Kínálatunkban megtalálhatóak a Doka, Peri és egyéb gyártók termékei. Az általunk forgalmazott és bérbe adott zsalurendszerek mindegyike megfelel a világszerte érvényben lévő szabvány előírásoknak. Partnereinknek lehetősége nyílik a zsaluk megvásárlására és bérlésére egyaránt. Árpolitikánk fő szempontja, hogy igyekezzünk termékeinket mindig az aktuális piaci árhoz képest kedvezőbb áron kínálni s emellett megőrizni azok és a kapcsolódó szolgáltatásaink magas színvonalát. Kérjük a bérléssel, vásárlással kapcsolatban bővebb információkért keresse munkatársainkat!