Zsaluzatok bérbeadása

Zsaluzatok bérbeadása

BÉRELHETŐ ZSALURENDSZEREINK:

Cégünk bérleti parkjában csak korszerű és jó minőségű zsalurendszerek találhatóak. Bérletparkunk anyagösszetételénél nagy figyelmet szentelünk partnereink igényeinek, s egyben mindig szem előtt tartva a korszerűséget és használhatóságot. Márkafüggetlenségünknek köszönhetően ki tudjuk választani a gyártók széles kínálatából a legkedvezőbb árú és minőségű termékeket. Természetesen a piaci szokások a mi üzleti döntéseinket is befolyásolják: a szakemberek által szeretett, könnyen kezelhető, bevált zsalurendszereket mi is előnyben részesítjük.

Födémzsaluzat:

A Masszív Kft. által kínált födémzsalu a jól bevált ún. Flex-födémzsalu, mely 5,00 m-es belmagasságig acéltámaszokból, H20 fatartóból, háromlábból, keresztfejből és 21mm-es  héjazatból áll. A rendszer előnye többek között, hogy lehetővé teszi a legkülönbözőbb statikai és geometriai feltételekhez történő rugalmas alkalmazkodást.

Teherhordó toronyállvány:

5,00 m feletti födémmagasságoknál már ajánlott és nagyon jól alkalmazható a bérletparkunkban megtalálható könnyű teherhordó torony, amely kedvező áron biztonságos alátámasztást nyújt.

Falzsaluzat:

A bérletparkunkban a Magyar piacon talán az egyik legismertebb kézzel könnyen mozgatható "Frami" falzsalurendszer található meg, amely sokféle alaprajzi elrendezésű épületnél ill. műtárgynál használható, 4,20m magasságig.

Pillérzsaluzat:

Négyszög keresztmetszetű pillérhez használhatjuk a "Frami" rendszer elemeit melyek 150cm, 270cm, 420cm zsalumagassággal 65x65 cm-es keresztmetszetig készülhetnek ill. ajánlani tudjuk műanyag pillérzsalunkat ami 300cm-es zsalumagasságig 25x25cm, 30x30cm, vagy 25x30cm-es keresztmetszeteknél alkalmazható.
Kör keresztmetszetű pillérnél a maximum 600cm zsalumagasságig d25 és d30cm átmérőjű műanyag pillérzsalunk használatát javasoljuk.

Műanyag pillérzsaluink többször felhasználhatóak, gyorsan összeállíthatóak, könnyen - kis súlyuk miatt akár kézzel- áthelyezhetőek, kizsaluzás után kiváló betonfelületet eredményeznek.


Bérleti árlistáink a LETÖLTÉSEK menüpont alatt találhatók !